Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /var/www/fs1/3/machiner/public_html/includes/menu.inc).

Asiakkaillemme riittää vain paras

Perinteinen meluntorjunta vaatii kalliiden lisärakenteiden suunnittelua. Silloin myös tuotantokustannukset kohoavat. Usein laitteiden teho tai käytettävyys kärsii muutosten myötä. Joskus meluntorjunta on jälkikäteen jopa mahdotonta, esimerkiksi tila- tai painorajoitusten vuoksi.

Machinery Acoustics käyttää koneakustiikkaa innovatiivisella tavalla, ja akustiikka yhdistetään saumattomasti osaksi asiakkaan osaamista, laitetta ja sen suunnittelua. Käyttämämme menetelmät eivät ainoastaan paranna äänenlaatua ja vähennä melua, vaan pystymme myös lisäämään laitteen tehokkuutta ja laskemaan tuotantokustannuksia.

Teemme yhteistyötä monien insinööritoimistojen ja konsulttien kanssa, mikä hyödyttää aina asiakkaitamme. Yhteistytä olemme tehneet mm. seuraavien toimijoiden kanssa:  ABB, Konecranes, Microsoft, Metso, Nokia, Patria, Wärtsilä  ja VTT.