Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /var/www/fs1/3/machiner/public_html/includes/menu.inc).

Solutions for Silence

Solutions for Silence on Machinery Acousticsin kehittämä toimintatapa, joka tarjoaa täyden palvelukokonaisuuden. Yhdistämme koneakustiikan ja prosessien osaamisen sekä tehokkaimmat mittaus-, mallinnus- ja simulointimenetelmät suoraan asiakkaidemme liiketoimintaan ja tuotekehitykseen.

Toimintamme kattavuus perustuu monipuoliseen ammattitaitoon ja pitkään kokemukseen. Ymmärrämme äänen ja värähtelyiden syntyprosesseja ja lisäksi koneteknistä suunnittelua ja projektinhallintaa. Machinery Acousticsin kanssa koneiden ja laitteiden kehitys- ja tuotantokustannukset pysyvät hallinnassa. Ja entistä hiljaisemmista laitteista saadaan irti enemmän tehoja.

Machinery Acoustics analysoi, simuloi ja tarvittaessa mittaa äänilähteiden ominaisuudet. Kun ongelman syyt ovat selvillä, löytyvät myös parhaat keinot laitteen äänimaailman korjaamiseksi ja hiljentämiseksi, ilman että laitteen tehot kärsivät. Ratkaisumme huomioivat kokonaisuuden eikä vain yksittäisiä rakenneosia tai komponentteja.