Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2405 tiedostossa /var/www/fs1/3/machiner/public_html/includes/menu.inc).

Meluntorjunnan ja koneakustiikan asiantuntija

Yrityksemme perustettiin vuonna 2005, ja siitä lähtien olemme auttaneet teollisuusyrityksiä tehostamaan koneensuunnittelua koneakustiikan keinoin. Tavoitteemme on kehittää entistä tehokkaampia ja hiljaisempia laitteita sekä kouluttaa suunnittelijoita käyttämään tarjoamaamme Solutions for Silence -mallia tuotekehitystyössä.

Pyrimme kokonaisvaltaiseen lopputulokseen, jossa melun ja värähtelyiden haitat pienenevät ja laitteen äänenlaatu paranee. Samalla laitteista saadaan irti enemmän tehoja, vaikka tuotantokustannukset jopa laskevat.

Machinery Acoustics on kokenut ongelman etsijä ja määrittelijä (trouble-shooting). Lisäksi hallitsemme mallinnuksen, laskemisen ja simuloinnin työkalut ja menetelmät. Tunnemme myös tuotekehityksen ja suunnittelun prosessit ja toimimme haastavienkin projektien teknisinä asiantuntijoina. Machinery Acoustics myös kouluttaa ja konsultoi. Lue lisää palveluistamme